Felicitats, Linux!

Des de SourceForge.net s’han publicat els guanyadors del “Community Choice Awards 2008″. L’eyeOS ha estat un finalista de la categoria “Most Likely to Change the World” (més propensos a canviar el món).

El projecte eyeOS va ser fundat fa gairebé tres anys i la nostra comunitat està creixent molt ràpidament. Molta gent utilitza l’eyeOS!

La categoria “Most Likely to Change the World” compta amb onze projectes. Tres d’ells són sistemes operatius tradicionals: Linux i la seva distribució Ubuntu i el projecte ReactOS, que desenvolupa un sistema compatible amb Microsoft Windows. Això ens diu que l’eyeOS és en el bon camí pel futur: no només per ser allà amb els altres deu projectes, sinó per ser-hi al costat de sistemes operatius tradicionals.

Moltes gràcies a tots els que ens vau votar.

Leave a Reply