Si us plau, actualitza l’eyeOS!

Fa un parell de dies que hem publicat l’eyeOS 1.7.0.1, que és la nostra última versió estable, i l’eyeOS 1.6.0.4, una actualització de l’obsoleta branca 1.6.

A l’eyeOS 1.7.0.1, el sistema de memòria cau està activat per defecte i et dóna opcions addicionals. Les pots trobar a l’eyeControl, a la categoria “Sistema”. També hem solucionat molts problemes que han estat notificats. Pots trobar les notes de llançament de l’eyeOS 1.7.0.1 aquí.

L’eyeOS 1.7.0.1-1 és una petita actualització que vam publicar ahir que canvia el número de versió del sistema eyeOS (visualitzant-lo correctament) i soluciona un problema que hi havia amb una advertència del sistema de memòria cau dintre de la pestanya de l’eyeControl.

L’eyeOS 1.6.0.4 inclou molts dels canvis que hem fet a l’eyeOS 1.7.0.0 i 1.7.0.1 i dóna als usuaris de la branca obsoleta 1.6 la possibilitat d’utilitzar Internet Explorer 6.

Per a l’eyeOS 1.7.1 estem treballant en diferents projectes. Per exemple, en Daniel Sousa està treballant en una aplicació anomenada eyeHelp, que ens proporcinarà temes d’ajuda per a moltes aplicacions.

Si us plau, informeu de qualsevol problema que trobeu. Podeu trobar més informació sobre com informar dels errors aquí.

Leave a Reply