eyeOS a l’IT World Edu

eyeOS ha estat convidat a les jornades de noves tecnologies i educació de Barcelona (IT World Edu, realitzades a ESADE) per presentar el cas d’èxit d’implementació del producte eyeOS Schools  a l’escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d’Anoia.

A aquesta escola hem creat una xarxa de 600 ordinadors que treballen exclusivament sobre eyeOS: els alumnes cada dia treballen amb el processador de textos, presentacions, mapes conceptuals, etc. I tot sense sortir de la plataforma, amb un sistema operatiu base a sota que carrega exclusivament el necessari per a funcionar amb un navegador i eyeOS.

La presentació ha estat un èxit, i fins i tot vam haver de repetir-la a una sala més gran. Des d’aquí volem donar les gràcies als organitzadors. Aportarem més informació i continguts sobre eyeOS a les escoles d’aquí a pocs dies.

2 Responses to “eyeOS a l’IT World Edu”

  1. Pilar Soro says:

    Felicitats pel projecte, fa temps que segueixo la vostra escola, és per a mi un model a copiar, és l’escola dels meus somnis.

    A mi hem van donar un premi al IT World Edu pel meu projecte personal: Tutora Virtual, formació online extra-escolar.

    Hauriau de muntar algun tipus de curs o jornades per aprendre de vosaltres. Aviseu-me si ho feu.

    Gràcies

Leave a Reply