800.000 descàrregues!

Avui estem molt contents d’anunciar que amb poc més de cinc anys les descàrregues d’eyeOS han superat les 800.000 i el projecte s’ha convertit en l’escriptori web més popular i l’escriptori de codi obert més important de la xarxa.

Felicitacions a l’equip i la comunitat per la gran feina i els comentaris positius que rebem. Seguiu enviant més comentaris, idees i desitjos per  millorar eyeOS!

Qui descarrega eyeOS?

Una de les coses interessants si revisem les descàrregues d’eyeOS és la procedència. Aquest últim 2010, persones de 186 països diferents han descarregat eyeOS, gairebé de tots els països que hi ha al món! Aquí tens el gràfic de descàrregues d’aquest 2010. És important tenir en compte que les descàrregues s’han incrementat en 70.000 en comparació amb 2009.

I ara?

Ara el següent pas serà arribar al milió de descàrregues! Quan creus que serà? D’aquí dos mesos? Qui sap! Però … Estigues atent!

One Response to “800.000 descàrregues!”

Leave a Reply