eyeOS al IV IBM Power System Club

Aquesta setmana que ve estarem a Madrid (Espanya) en un acte d’IBM: l’IBM Power System Club Azlan. Serà un escenari increïble per mostrar el resultat d’eyeOS en acció en un entorn d’IBM. De fet, hem estat treballant dur per executar eyeOS en un entorn IBM Power-i i explicarem això davant de tots els usuaris potencials. De la mateixa manera mostrarem alguns casos d’èxit en altres projectes que hem fet conjuntament amb IBM. L’acte tindrà lloc el dimecres 18 de maig a la Torre de Cristal, a la Plaça Castilla de Madrid.

Segons l’acord anunciat el desembre de 2009, IBM està oferint eyeOS a tots els clients que adquireixin els servidors System Z mainframe. Com diu IBM en un Redpaper sobre el projecte, eyeOS té una excel·lent escalabilitat en servidors d’alt ús amb milers de clients que accedeixen als serveis web al mateix temps i per això és una excel·lent solució en aquest entorn.

Hi ha un lloc específic (ibm.eyeos.org) amb els detalls addicionals i informació per als clients d’IBM per ampliar les possibilitats d’usar eyeOS en els seus servidors System Z.

¡Estigues atent!

Leave a Reply